GRANVILLE ASSISTED LIVING CTR. - VANCE ST. LAKEWOOD, CO

CONCEPT SKETCH Click for larger image.
FRONT ENTRY Click for larger image.
FIRST FLOOR PLAN Click for larger image.
SECOND FLOOR PLAN Click for larger image.
THIRD FLOOR PLAN Click for larger image.
FLOOR PLANS BY UNIT Click for larger image.
RESIDENT LOUNGE Click for larger image.
RESIDENT DINING HALL Click for larger image.
RESIDENT BEDROOM Click for larger image.
RESIDENT LIVING ROOM Click for larger image.
RESIDENT LIVING ROOM Click for larger image.
RESIDENT DINING ROOM Click for larger image.
RESIDENT BATHROOM Click for larger image.
RESIDENT BEDROOM Click for larger image.
RESIDENT BEDROOM Click for larger image.

After much market analysis, The Granville Assisted Living Center was designed to meet the basic needs the senior community, including low income seniors. With room layouts and amenities that were standard for the era, this building was shaped and molded to become a stately and peaceful home for many seniors. Like the projects in Strasburg, The Granville is consistently full. It too was designed and constructed on time and within the project budget.

Many special features were added to the building including two elevators, a graceful private dining area, a large stained glass ceiling panel with the illusion of a large skylight, generous seating areas, way finding decors, and elaborate furnishings. There are available laundry, cosmetic, kitchen, and therapeutic bathing facilities. The residents have out door lounging and garden areas at their access. The design included ease of operations and security minded features in the layout.